Moda si cum sa tinem pasul cu ea.

Cum se schimba moda?

Ei bine, pe măsură ce intrăm în noul deceniu, este important de menționat că moda continuă să se schimbe. În timp ce ideile de bază despre ceea ce este plăcut din punct de vedere estetic nu se schimbă, felul în care sunt exprimate aceste idei cu siguranță se schimbă. Ca atare, trebuie să fii mereu la curent cu aceste schimbări pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea modei.
Acest articol va încerca să vă informeze despre unele dintre aceste modificări pe care este posibil să le fi ratat.

Una dintre cele mai mari schimbări pe care probabil le-ați observat este în industria încălțămintei. De ceva timp, pantofii sunt din ce în ce mai mari. Acest lucru se datorează faptului că acum este considerat la modă să porți pantofi mult mai mari decât picioarele. Acest lucru a devenit atât de important încât unii oameni vor ieși afară și vor cumpăra pantofi mai mari și își vor tăia bucăți din picioare pentru ca aceștia să încapă în pantof. Deși acest lucru poate părea nebunesc, este pur și simplu o parte a modei în schimbare.

Culorile conteaza.

O altă schimbare este în vopsirea părului. În timp ce vopsireapărului există de ceva vreme, culorile la alegere s-au schimbat. O vreme, oamenii își vopseau părul albastru. Acest lucru sa schimbat de atunci în roșu. Deși acest lucru poate părea o schimbare minoră, motivul este că roșul este o culoare mult mai „profundă” decât albastrul și îi face pe oameni să arate mai „profund”.
Pantofii din piele devin din ce în ce mai la modă. În timp ce pantofii din piele au fost odată priviți ca fiind pantofii clasei inferioare, această idee a fost apoi aruncată pe fereastră. Cu cât ești mai bogat, cu atât este mai probabil să deții pantofi din piele. Un lucru care nu s-a schimbat este popularitatea sandalelor.

Sandalele, de ceva vreme, au rămas un element de bază în orice garderobă respectabilă. Acest lucru se datorează faptului că sunt ușor de purtat și adaugă o notă frumoasă de culoare piciorului. De asemenea, șosetele sunt afară. O vreme, șosetele erau la moda. Acest lucru a dispărut de atunci, iar șosetele sunt acum purtate doar de cei mai săraci dintre cei săraci sau de cei care au o problemă a mirosului piciorului și nu își pot permite șosetele parfumate. a fi. Deși acest lucru poate părea un lucru minor, este important să rețineți când alegeți ce să purtați.

Stilul sau moda?

După cum se vede, moda este o bestie în continuă schimbare. În timp ce unele lucruri rămân constante, altele se sting repede. Este important să țineți pasul cu aceste schimbări pentru a vă prezenta în cea mai bună lumină. Deși unii ar putea susține că aceasta este o pierdere de timp, este important să rețineți că primele impresii contează. Nu știi niciodată când vei întâlni pe cineva special și vrei să faci cea mai bună impresie posibilă.
“Stilul este personal. Moda este opinie.”
~ Christian Dior

Hainele devin mai mari.

Un lucru de reținut, de asemenea, este că hainele, în general, sunt puțin mai mari decât erau. Deși acest lucru poate părea un lucru minor, este important să rețineți când alegeți ce să purtați. Pe la începutul acestui deceniu, hainele au început să devină mult mai mari. Unii oameni cred că acest lucru a început din cauza afluxului de haine asiatice pe piață, care tind să fie mult mai mari decât hainele occidentale. Alții cred că a fost să-i faci pe oameni să se simtă mai puțin conștienți de sine cu privire la greutatea lor. Deși acest lucru ar fi putut fi adevărat la început, tendința a dispărut de atunci și hainele au revenit acum la dimensiunea lor normală. Mulți oameni s-au plâns de această schimbare bruscă a modei. În timp ce unii s-au obișnuit cu noul stil, alții încă se plâng de pierderea pantalonilor largi.

Deși este important să țineți pasul cu cele mai noi moduri, este la fel de important să rămâneți confortabil. Toată lumea are propriul simț al stilului și este important să onorăm acest lucru și să rămânem credincioși.
“Moda nu este ceva care există doar în rochii. Moda este pe cer, pe stradă, moda are legătură cu ideile, felul în care trăim, ceea ce se întâmplă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.